Na Vyfakturuj.cz přicházejí nové tarify!

Nove-tarify-vyfakturuj.cz

Od roku 2012, kdy Vyfakturuj.cz byla maličká aplikace pro pár živnostníků, jsme ušli dlouhou cestu. Naplňuje nás hrdostí, že dnes Vyfakturuj.cz podporuje podnikání 30 000 podnikatelům a firmám. Za tu dobu jsme přidali desítky vychytávek, funkcí a jednu pěknou mobilní aplikaci.

Pro lepší přehlednost přicházíme s novou řadou tarifů a taky úpravou cen od 1. 9. 2021.
Našim milým zákazníkům nabízíme možnost prodloužit si současné tarify dokonce až o 2 roky.

Jak vypadají nové tarify a ceník?

Vyfakturuj.cz nový ceník

Prodlužte si svůj tarif o 2 roky

Chceme být fér. Proto vám nabízíme možnost prodloužit si do 31. 8. 2021 jakýkoliv tarif za současné ceny až o 2 roky.

Co bude od 1. 9. 2021 jinak?

Tarif Hobby+ a Fajn nahradí tarif Mini

Pro lepší přehled slučujeme 2 první placené tarify do jednoho tarifu Mini. Od 1. 9. 2021 tyto tarify zanikají a nebude možné si je nadále prodloužit. Dáváme vám skvělou příležitost si prodloužit do 31. 8. 2021 platnost obou tarifů Hobby+ a Fajn až o 2 roky, včetně funkcí.

Tarif Hobby se přejmenovává na Zdarma

Také přejmenováváme tarif Hobby na tarif Zdarma. Nový název lépe vystihuje, k čemu je určen. Je zdarma pro lidi, co si chtějí nezávazně vyzkoušet online fakturaci nebo mají pár kontaktů.
Zároveň dojde pro tento tarif k vyřazení některých funkcí, a to automatických upomínek nebo vystavování nedaňových dokladů. 

Více číselných řad od tarifu Ideal

Tuto specifickou funkci nám dávalo smysl nechat od 1. 9. 2021 pouze v tarifu Ideal a Profi. Nebojte, více číselných řad vám ponecháme až do konce platnosti vašeho aktuálního tarifu, včetně prodloužení až o 2 roky.

Upřesňujeme počet API požadavků u tarifů Ideal a Profi

Nechali jsme vám dostatečný prostor. Až váš byznys vzroste nad tyto požadavky, budete mít možnost si další API požadavky dokoupit za rozumnou cenu.

FAQ – máte otázku?

Od kdy budou nové ceny platit?
Nové ceny budou platit pro všechny vystavené objednávky od 1. 9. 2021. 

Můžu si prodloužit svůj tarif za současné ceny?
Ano, dokonce až o 2 roky. Po uhrazení objednávky se délka platnosti tarifu o toto období prodlouží.

Modelový příklad:
Váš současný tarif je platný do 25. 11. 2021. Chcete využít této výhodné nabídky na maximum a prodloužíte si ho o další 2 roky za současné ceny. Tarif bude automaticky prodloužen až do 25. 11. 2023.

Kde si můžu prodloužit svůj současný tarif?
Prodloužení tarifu si objednáte přímo ve svém účtu v Nastavení – Tarif.

Do kdy bude možné si prodloužit svůj tarif za současné ceny?
Do 31. 8. 2021. Poté bude systém automaticky překlopen na nové ceny a nepůjde tarify předplatit za staré ceny. Proto prodloužení zbytečně neodkládejte, abyste tuto nabídku nezmeškali.

Co to znamená “3 firmy v ceně“ u tarifu Profi?
Máte více firem a k tomu ještě třeba živnost? Tarif Profi je naprosto bezkonkurenční pro podnikatele, kteří mají více firem / OSVČ.
Chceme být fér, proto za čtvrtou a každou další firmu zaplatíte navíc pouze poměrnou část. Jeden tarif pro firmu / OSVČ tedy vyjde na krásných 197 Kč.

Modelový příklad:
Pan Karel Vomáčka má marketingovou agenturu Rajská s.r.o. a jeho druhá firma Kolem s.r.o. půjčuje kola. Dále pan Vomáčka rád školí, jak fotit. Tuto činnost má na svou živnost. Za dvě s.r.o. a jednu živnost zaplatí pouze jeden tarif Profi, tedy 590 Kč bez DPH za měsíc, pokud si objedná na celý rok najednou.
Panu Vomáčkovi se kurzy focení daří, a proto se rozhodne začít prodávat fotoaparáty na nově vzniklou firmu Fotíme s.r.o.. Stačí si připlatit třetinu tarifu (197 Kč bez DPH) a má k němu všechny výhody tarifu Profi.

Budete měnit ceny tarifů příští rok?
Zaručujeme vám, že ceny tarifů nebudeme měnit minimálně 2 roky. Nové rozložení cen a tarifů garantujeme do 1. 9. 2023. Pokud by se upravovaly ceny, dáme vám včas vědět. ;)

Máte další otázky? Napište nám prosím na info@vyfakturuj.cz, kde vám rádi poradíme nebo pomůžeme s prodloužením. Případně si můžete projít náš návod Objednání nebo změna tarifu na Vyfakturuj.cz.
Edita-dostalova

Tento příspěvek pro vás vytvořila Edita Dostálová, hybná síla systémů Vyfakturuj.cz a SimpleShop. Určuje směr vývoje a umí perfektně chodit ve statistikách a plánování. Baví ji vkládat energii do dokončování úkolů a spokojenosti celého týmu, vychovává dvě úžasné hnědovlásky a dělá ten nejlepší Caesar salát široko daleko.

Sdílejte