Moderní a svěží, takový je nový vzhled SimpleShopu

1600x900 - simpleshop 01
  • Nový kabát, ale stejně pohodlný.
  • Objevte krásu změny bez strachu ze ztráty orientace.

Pojďte s námi nahlédnout pod pokličku nového vzhledu systému SimpleShop! Je svěží, moderní a nese s sebou veškeré své funkce. V nastavení se tedy neztratíte. Jednoduše pracujte tak, jak jste byli zvyklí!

Vytvoření produktu

Pro vytvoření nového produktu klikněte na modré tlačítko se symbolem + v levém horním rohu menu. Nově je dostupné z každé stránky a produkt tak vystavíte odkudkoliv doslova na jedno kliknutí.

Takhle se vytvářel produkt původně:

Novy-produkt-old

A jak to bude fungovat teď:

Novy-produkt-new

Úpravy produktu

Potřebujete upravit stávající produkt? Tady vás nic nepřekvapí. V seznamu produktů vyberte ten, který úpravu vyžaduje a klikněte na tlačítko Upravit. To jistě velmi dobře znáte.

Jak se upravovaly produkty původně:

Upravit-produkt-old

A jak se budou upravovat teď:

Upravit-produkt-new

Kdo nakoupil?

Hledáte export zákazníků, kteří si produkt koupili? Nehledejte! Export Kdo koupil je stále na stejném místě, tedy v detailu konkrétního produktu, vždy připraven ke stažení.

Jak se seznam zákazníku hledal původně:

Kdo-koupil-old

A jak ho najdete teď:

Kdo-koupil-new

Vyhledání objednávky

Hledáte konkrétní objednávku? V části Objednávky zadejte její číslo, část textu nebo odběratele do políčka Rychle vyhledat a systém vám doklad podle zadaných indicií vyfiltruje.

Jak se vyhledávaly objednávky původně:

Vyhledani-objednacky-old

A jak teď:

Vyhledani-objednavky-new

Doufáme, že jste se v novém vzhledu naší aplikace lehce zorientovali a líbí se vám stejně jako nám! Pokud jste přece jen maličko zabloudili, neváhejte kontaktovat naši podporu, ráda vám ukáže správný směr!

Péťa zajíček

Tento článek pro vás napsala Petra Zajíc Czabeová – Petra je pisálek se vším všudy. Pokud zrovna neskládá slova na papír, pečuje o uživatele našich aplikací. Volné chvíle věnuje své francouzské buldočce Olivii, zásobuje byt kytkami a peče nejen koláče.

Sdílejte