Vyfakturuj.cz v novém kabátě!

1600x900 - vyfakturuj 03

Nový vzhled, stejně snadná orientace!

Vyfakturuj.cz letos oslavilo své sedmé narozeniny a my jsme mu jako dárek nadělili nový kabátek! Moderní a svěží vzhled v sobě nese veškeré původní funkce systému. A někde dokonce i něco navíc.

Nemějte obavy, v novém vzhledu se neztratíte! Všechny funkce zůstaly na svém místě tak, jak je znáte. Pojďte se s námi mrknout na malé srovnání a uvidíte sami!

Vystavení faktury

Tlačítko pro vystavení faktury je dostupné z jakékoliv části systému. Nově jsme jeho funkci rozšířili také o další typy dokladů, které vám Vyfakturuj.cz nabízí. Jednoduše klikněte na zelené plus v levém sloupci s nabídkou a vyberte si, zda-li potřebujete vystavit fakturu, anebo jiný doklad.

Původní podoba byla:

Vystaveni-faktury-old

A takto vystavíte doklad v novém vzhledu:

Vystaveni-faktury-new

Vyhledávání faktur

Hledáte konkrétní fakturu? V části Faktury zadejte její číslo, část textu nebo odběratele do políčka rychle vyhledat a systém vám doklad podle zadaných indicií vyfiltruje.

Potřebujete seznam faktur za určité období? Uveďte příslušné parametry do vyhledávání, jak jste zvyklí.

Vyhledávání a filtrace dokladů původně:

Vyhledavani-faktury-old

A jak to vypadá v novém vzhledu:

Najiti-faktury-new

Nastavení

Pro úpravy v nastavení vašeho účtu hledejte známé ozubené kolečko. Žádné složitosti vás nečekají.

Nastaveni-old-4

A teď:

Nastaveni-new-1

Přepínání mezi firmami

Pracujete ve svém účtu s více firmami? Pak vás určitě potěší, že jednoduché přepínání mezi firmami také zůstalo! V levém horním rohu klikněte na název firmy, v jejímž účtu právě jste a zvolte Přepnout firmu. Vyberte, kterou z firem chcete spravovat.

Prepnuti-firmy-old-1

A v novém kabátě:

Prepnuti-firmy-new

Doufáme, že jste se v novém vzhledu naší aplikace lehce zorientovali a líbí se vám stejně jako nám! Pokud jste přece jen maličko zabloudili, neváhejte kontaktovat naši podporu, která vám ráda ukáže správný směr!

Péťa zajíček

Tento článek pro vás napsala Petra Zajíc Czabeová – Petra je pisálek se vším všudy. Pokud zrovna neskládá slova na papír, pečuje o uživatele našich aplikací. Volné chvíle věnuje své francouzské buldočce Olivii, zásobuje byt kytkami a peče nejen koláče.

Sdílejte