Top 5 prodejních formulářů za rok 2023

Top 7 prodejních formulářů za rok 2023 (3)

Rok 2023 v SimpleShopu? Opět to byla jízda! Své produkty prostřednictvím našeho prodejního formuláře prodávalo přes 9 000 prodejců, měsíčně jsme odbavili nad 45 000 objednávek, celý systém jsme oblékli do nového kabátu a jako pomyslnou třešničku jsme přidali tmavý vzhled aplikace. 

Když procházíme databází našich zákazníků, zjišťujeme, že je SimpleShop opravdu (téměř) pro každého, jelikož přes něj lze prodávat v podstatě cokoliv. Pojďte se s námi ohlédnout za nejzajímavějšími prodejními formuláři loňského roku. Paleta nabízených produktů a služeb je to opravdu pestrá, však posuďte sami!

Poctivé a domácí

To je maso ze statku rodiny Počepických. Ti navazují na historickou tradici svých předků a svému statku vrací život v oblasti zemědělského podnikání. Věnují se živočišné produkci a svůj chov zaměřují na drůbež, skot a ovečky. O svůj dobytek se poctivě starají a vše mají od začátku až do konce pod dohledem díky vlastním pastvinám a souvisejícímu zařízení.

Prodej přes SimpleShop mají opravdu vymazlený. Můžete si vybrat z přehledně vystavené nabídky masa a drůbeže, zvolit si, kde si maso vyzvednete a dokonce, jestli má být mražené či chlazené. 

Podle vložených obrázků ve formuláři jednoduše rozeznáte, jaké maso si můžete objednat.

Vědí čerti vše?

No samozřejmě, že ano, v pekle se přece ví o všem, co se na zemi šustne! Máte doma anděla nebo čertíka a chcete mu nechat poslat pekelný dopis? Peklo online je vám k službám! Vytvoří vám pekelný dopis na míru hříšníkovi, kterému bude adresován. 

Vybírat můžete z přehledné nabídky pekelných výpisů pro hříšníky i pro štístka. K výpisu pak můžete nechat přihodit pár kousku uhlí a zalepit jej do speciální obálky s čertovskou pečetí.

Vložením vlastních políček do formuláře můžete vytvořit prostor pro vyplnění jména hříšníka a jeho největších hříchů.

Pohybem ke zdraví

A v určitých fázích lidského života to platí dvojnásob. Specifickou skupinou, která si v tomto směru zaslouží pozornost, jsou ženy po porodu. Jejich tělo prochází v relativně rychlém sledu mnoha procesy, které ovlivňují v podstatě celé jejich fungování. 

Své o tom ví také dvojnásobná maminka Iva Fiškandlová, která se na svém webu www.ivafis.cz zaměřuje právě na pohyb a cvičení žen po porodu. Nabízí kurzy, workshopy a online kurzy nejen na zpevnění středu těla, rozpohybování páteře a odbourání bolesti zad. 

Už jen při pohledu na její prodejní formulář automaticky rovnáte záda a přesně víte, co se na workshopech bude dít. Iva si jej navíc přizpůsobila tak, aby do puntíku ladil s jejím webem.

Kvalitní spánek nade vše

Spánek je jako tajemná pohádka, kde se setkáváme se svými nejhlubšími emocemi. Vlivem působení dnešního světa však kvalitní spánek není pro každého samozřejmostí. Jak na spánkovou hygienu, jak spánek podpořit a další poradenství v této oblasti nabízí Magdalena Danielová. Ráda poradí s nespavostí nejen u dětí, navrhne vhodnou aromaterapii a další řešení. 

Snimek-obrazovky-2023-12-27-150552

V prodejním formuláři Magdaleny je skvěle vidět, jak lze hlavní nabídku produktů přehledně doplnit dalšími souvisejícími produkty.

Jsme k dispozici komukoliv

I těm, kteří nabízí kurzy s neveselou tématikou. Institut Pallium, z. ú. pořádá kurzy zaměřené na dětskou paliativní péči a jejich cílem je zvyšování kvality života pacientů a jejich rodin v nelehké době. 

Jednoduché a přesto všeříkající. Prodejní formulář v barvách webových stránek doplněný vlastní fotografií.

Chcete také mít vyladěný formulář?

Tak se jednoduše do SimpleShopu registrujte a prodejní formulář si vytvořte. Není to nic složitého. Jak vidíte na uvedených příkladech, v jeho nastavení si můžete přizpůsobit barvu pozadí a rámečků, zvolit si barevnost textů i tlačítek. 

Formulář může být tvořen pro jednotlivé produkty, ale také pro různé varianty produktů a s mnoha doplňky. Nebojte se využít potenciál formuláře na maximum a třeba příští rok bude právě ten váš inspirací pro ostatní.

Inspirujte se dalšími články

Péťa zajíček

Tento článek pro vás napsala Petra Zajíc Czabeová – Petra je pisálek se vším všudy. Pokud zrovna neskládá slova na papír, pečuje o uživatele našich aplikací. Volné chvíle věnuje své francouzské buldočce Olivii, zásobuje byt kytkami a peče nejen koláče.

Máte dotaz nebo se chcete podělit o nějakou zkušenost?
Napište nám, rádi váš příspěvek zveřejníme!

zpět na všechny články

Sdílejte