Proč si nenechat ujít WordCamp Brno 2018?

Proč si nenechat ujít WordCamp Brno 2018?

Znáte WordCamp Brno?

A víte, proč si ho určitě nenechat ujít?

WordCamp je konference, jejíž název se odvíjí od redakčního systému WordPress, a je tedy určená pro vývojáře, uživatele a nadšence okolo něj. WordCamp akce se konají pod oficiální záštitou WordPress.org centrály a pořádají je místní dobrovolníci. Víc informací o WordCamp Brno 2018 najdete tady. Zaznamenejte si nejlépe hned do diáře 20. říjen, Fakulta stavební VUT v Brně. Vstupenky si můžete zakoupit tady.

Proč by mě to mělo zajímat?

Na letošním ročníku budete mít skvělou příležitost zjistit, jak jednoduché a rychlé je napojit na váš web plně automatizovaný prodejní formulář, který se následně sám stará o prodej, a to včetně vystavování potřebných dokladů.

Napojení formuláře je nekomplikovaná akce na deset minut, která ušetří čas a náklady a zvýší prodeje. Těšte se na praktickou ukázku přímo na přednášce Martina Dostála.

Na této stránce můžete být i vy a váš produkt. Máte zájem o rozhovor? Napište nám na info@redbit.cz a my se ozveme zpátky.

Přečtěte si naše další články a rozhovory:

Jana-ulcova

Tento článek pro vás napsala Jana Ulcová, copywriterka s přesahem do práva, ekonomie a online marketingu. Když zrovna nepíše, pravděpodobně se směje, zpívá, hraje na piano, vaří nebo se učí vidět svět nádhernýma očima svých dcer.

Sdílejte