Czech Online Expo 2019: Odbavíme, představíme

Barcamp Ostrava: Pan Kufr zazářil při odbavování

Tisícihlavé davy

Když visí ve vzduchu nápor několika tisíc příchozích, bez důkladné přípravy se to neobejde. V předvečer jedné z nejmohutnějších akcí českého online světa, Czech Online Expo 2019, musely všechny odbavovací propriety zaujmout své místo a projít pečlivým testováním.

Czech Online Expo 2019: Odbavíme, představíme
SimpleTicket – boříme fronty

V nejvýraznějších vlnách, kdy se příchozí dostavovali po stovkách, se frontám vzhledem k vymezeným kapacitám vyhnout nedalo. Zpětná vazba ale jednoznačně ukázala, že návštěvníci byli v neustálém pohybu, pochvalovali si rychlost plynutí a dokonce si v žertu postěžovali, že ani nestihli vyřídit své e-maily.

Online Expo 2019 a SimpleTicket
Za povšimnutí stojí i zkrášlení stanic zbrusu novými ubrusy. Žluto-černými, jak jinak.

Další posun vpřed

SimpleTicket, aby se tiskárna nesekala.

Jako vždycky se nám podařilo identifikovat několik rezerv, jejichž odstranění se budeme blíže věnovat. Jedná se třeba o rozmístění stanic a obsluhy nebo občasné technické problémy s tištěním chytrých náramků.

SimpleTicket na stánku

Nemálo úspěšně odbavených návštěvníků se pak zastavilo na stánku, kde se zajímali o fungování systému SimpleTicket a nejrůznější možnosti spolupráce.

SimpleTicket a Czech Online Expo 2019
Zářící SimpleTicket stánek na Czech Online Expo 2019

Více o tom, co zajímalo zvídavé účastníky i stávající klienty, najdete ve článku Czech Online Expo 2019 – od stánku až po workshop.

Děkujeme organizátorům za možnost zúčastnit se akce tak velkého formátu, která rozšířila naše zkušenosti a je dalším ze zdrojů odhalení silných i slabších stránek celého systému SimpleTicket.

Na této stránce můžete být i vy a váš produkt. Máte zájem o rozhovor? Napište nám na info@redbit.cz a my se ozveme zpátky.

Přečtěte si naše další články a rozhovory:

Jana-ulcova

Tento článek pro vás napsala Jana Ulcová, copywriterka s přesahem do práva, ekonomie a online marketingu. Když zrovna nepíše, pravděpodobně se směje, zpívá, hraje na piano, vaří nebo se učí vidět svět nádhernýma očima svých dcer.

Sdílejte