Redbit výzva, aneb jak jsme společně posouvali své hranice!

Marketing (1)

Pocit, že na něco nejste sami? K nezaplacení! Proto u nás od zimy do jara probíhala #redbitvyzva.

Novoroční předsevzetí si dává každý druhý. Většinou však mají krátkou životnost a za pár týdnů už ani nevíte, že jste si něco předsevzali. Aby to tak nedopadlo i u nás, rozhodli jsme se na předsevzetích “zamakat” společně. A proto jsme od 15. února do 5. května posouvali společně svoje hranice.

Jaká byla pravidla?

V průběhu ledna jsme si sedli ke společnému stolu a začali tvořit pravidla výzvy tak, aby byla spravedlivá vůči všem členům redbitího týmu.

A byla to opravdu výzva, protože jsme chtěli “soutěžit” nejen sami se sebou, ale také proti sobě. 💪 Dohodli jsme se tedy na individuálních výzvách a souboji mezi týmy. Ty jsme rozdělili podle našich oddělení – Podpora, Marketing a Vývoj. 

Všichni vyzyvatelé se museli v každém měsíci výzvy postavit 3 individuálním výzvám, kdy jsme si vybírali mezi sportovními (běh, chůze, plank, cvičení…) a vzdělávacími (čtení knih, poslech podcastů, studium cizích jazyků…) aktivitami. Třetí výzva byla libovolná, většinou to byl spíš takový černý Petr, protože zahrnovala dlouho odkládané resty. Takže jsme myli okna, třídili oblečení, stavěli dveře nebo vařili.

Týmová výzva pak byla splněná za předpokladu, že jednotliví vyzyvatelé splnili v daném měsíci alespoň dvě individuální výzvy a tím získali bod pro svůj tým.

Jak to probíhalo? 

Inu, nebylo to vždycky jednoduché, hlavně když nepřálo počasí, museli jsme se do některých výzev opravdu nutit. Ale ta zodpovědnost vůči týmu byla přece jen silnější! Navíc jsme si v rámci #redbitvyzvy zkusili i něco nového a neobvyklého. Třeba Martin se rozhodl uvařit pivo! Výsledek jeho snažení nám pak samozřejmě přinesl na ochutnávku a zhodnocení. :-) Nutno říct, že to opravdu stálo za to!

Navrh-bez-nazvu-13

Někteří si zase dávali do těla a budovali fyzičku. Tým marketingu naběhal skoro 200 km, až si z toho Týna musela koupit nové boty, aby jí to v další výzvě zase pěkně běhalo.

Podpora si zase stanovila ujít co nejvíce kroků a celkově naše podporovatelky nachodily přes 310 km. Tým vývoje to vzal za opačný konec a rozhodl se rozšiřovat své obzory. Sebevzděláváním pak strávil okolo 150 hodin.

Jak to dopadlo?

Celkovými vítězi #redbitvyzvy se staly týmy Podpory a Marketingu, jelikož získaly stejný počet bodů. Vývojáři se umístili na druhém místě.

Marketing-2

Odměna byla zasloužená a pro všechny, něco na zub ve výherní krabici našel úplně každý. Největší vítězství je však pocit z toho, že jsme to zvládli. Všichni společně i každý zvlášť. Vypracované svaly a nabyté vědomosti jsou jen pomyslnou třešničkou na dortu. 

Navrh-bez-nazvu-15

A my už teď leštíme svaly na podzim. Až se všichni vrátí ze zasloužených letních radovánek, hodláme se do #redbitvyzvy pustit znovu. Nebudeme přece čekat až na začátek roku!

Inspirujte se dalšími články

Péťa zajíček

Tento článek pro vás napsala Petra Zajíc Czabeová – Petra je pisálek se vším všudy. Pokud zrovna neskládá slova na papír, pečuje o uživatele našich aplikací. Volné chvíle věnuje své francouzské buldočce Olivii, zásobuje byt kytkami a peče nejen koláče.

Sdílejte