Reshoper 2019: Boření front na registraci i stánku

Reshoper 2019: Boření front na registraci i stánku

Tři měsíce zařizování, nervy v deseti kýblech a nespočet skvělých nápadů

Tak vypadaly přípravy na Reshoper 2019 v týmu Redbit, kde se vaří chutné aplikace Vyfakturuj.cz, SimpleShop a SimpleTicket. Jaké konkrétní dobroty z naší kuchyně čekaly na návštěvníky v PVA EXPO Praha?

Odbavování v třeskutém tempu

Přes 3500 návštěvníků, to je záruka tvoření front, a tím pádem velmi spolehlivá výzva k jejich boření. Nasadili jsme inteligentní a bystrou techniku, propracovaný systém SimpleTicket a v neposlední řadě zásobu úsměvů.

Reshoper 2019: Boření front na registraci i stánku

Čtečky hladově blikaly na každého příchozího, tiskárny neúnavně chrlily unikátní samolepky a lidský faktor udržoval s technikou krok, seč mu síly stačily. Nalepit štítek, předat visačku, aplikovat náramek, k tomu přání pěkného dne a další, prosím!

Reshoper 2019: Boření front na registraci i stánku

Podařilo se tedy zbořit fronty i v nejexponovanější hodině (od 9:00 do 10:00), kdy se k registracím dostavilo 1136 zájemců o vstup. A jak to bylo s dobou čekání? „Vešel jsem dovnitř, viděl jsem dost lidí, tak jsem si řekl, že si chvíli počkám ve frontě, a začal jsem hledat v mobilu vstupenku. A než jsem dvakrát ťuknul, už jsem byl na řadě. To mě opravdu nadchlo!“

Opět jsme nasbírali několik námětů na zlepšení, od organizace jednotlivých prvků na registračním stolku až po zpracování a rozmístění návodných cedulek. Některé z postřehů se podařilo aplikovat a otestovat na místě. Je až k neuvěření, jak zvládnou zdánlivé drobnosti výrazně zrychlit odbavovací proces.

Elegantně famózní slečna Brána

Měla premiéru a vedla si skvěle. Průchod několika tisíců lidí a hojnou pozornost objektivů ustála se stoickým klidem, proto si i přes relativně krátké působení v týmu získala respekt a nemalé sympatie.

Reshoper 2019: Boření front na registraci i stánku

Osvícený stánek

Komunikace se zákazníky je naše radost. Koneckonců tato přednost bývá často předmětem chvály, která nás žene kupředu.

Kromě získání informací a nápadů na řešení různých potřeb a situací měli všichni příchozí možnost zatočit si kolem štěstí a odnést si výhry, mezi kterými nechyběly knihy nebo slevové kupony na naše služby.

Reshoper 2019: Boření front na registraci i stánku

Děkujeme všem návštěvníkům za vstřícnost, se kterou vstupovali do prostoru našeho stánku a kterou jsme nadšeně opláceli. Stejně tak děkujeme organizátorům za skvělou domluvu a možnost účastnit se tak kvalitní a oblíbené akce. Těšíme se se všemi na další shledání a do té doby přejeme minimum front!

Na této stránce můžete být i vy a váš produkt. Máte zájem o rozhovor? Napište nám na info@redbit.cz a my se ozveme zpátky.

Přečtěte si naše další články a rozhovory:

Jana-ulcova

Tento článek pro vás napsala Jana Ulcová, copywriterka s přesahem do práva, ekonomie a online marketingu. Když zrovna nepíše, pravděpodobně se směje, zpívá, hraje na piano, vaří nebo se učí vidět svět nádhernýma očima svých dcer.

Sdílejte