SimpleShop představuje své nové logo

Samolepky-simpleshop-1-1

Doba se mění. Ostré hrany nahrazují oblé, složitost dává přednost jednoduchosti a svět hýří pastelovými barvami. A v tomto duchu jsme omladili současné logo SimpleShopu. Přicházíme proto s novou hravější podobou.

Logo SimpleShop 2022

Postupně se s ním setkáte na webových stránkách, přímo aplikaci, na sociálních sítích, v e-mailech nebo na stránkách podpory. A jak už je zvykem, také bude součástí platebních tlačítek ve formuláři.

taška SimpleShop

Jste s námi spokojeni a rádi nás doporučujete? Víte, že si můžete naším doporučováním vydělat peníze? Stáhněte si zde nová loga SimpleShopu a propojte je s vaším affiliate odkazem, který naleznete v sekci Nastavení přímo ve vašem účtu.

Na této stránce můžete být i vy a váš produkt. Máte zájem o rozhovor? Napište nám na info@redbit.cz a my se ozveme zpátky.

Přečtěte si naše další články a rozhovory:

Edita-dostalova

Tento příspěvek pro vás vytvořila Edita Dostálová, hybná síla systémů Vyfakturuj.cz a SimpleShop. Určuje směr vývoje a umí perfektně chodit ve statistikách a plánování. Baví ji vkládat energii do dokončování úkolů a spokojenosti celého týmu, vychovává dvě úžasné hnědovlásky a dělá ten nejlepší Caesar salát široko daleko.

Sdílejte