Spokojený zákazník systému SimpleShop: Pohodovo, dělá svět krásnějším

Můžete, prosím, stručně představit sdružení Pohodovo?

Sme partia nadšencov, ktorí chcú aktívne tvoriť krajší svet. Byť v pohode. Dlhodobo robíme projekty pre deti, seniorov, rôzne vzdelávačky, ekovýuku… A tak dozrel čas tieto aktivity zastrešiť. Tak vzniklo občianske združenie Pohodovo.

Ktokoľvek sa môže k našim aktivitám pridať. Ako napríklad k tohtoročnej Vianočnej pošte, ktorá oslovila tento rok vyše 20.000 dobrovoľníkov :)

Jakému projektu se v současnosti věnujete nejvíc?

Aktuálne spomínanej Vianočnej pošte. Je to sezónna záležitosť, ale komunikovať s takým množstvom ľudí zaberie dosť času. Pri prihlasovaní jednotlivcov a rodín do projektu sme využili práve SimpleShop.

Spokojený zákazník systému SimpleShop: Pohodovo, dělá svět krásnějším

Do jakého projektu se mohou čtenáři v tuto chvíli zapojit?

Začiatkom roka plánujeme prepájať domovy dôchodcov zo školami. Robíme to už veľa rokov z jednou triedou + jedným domovom, a plánujeme rozšírenie ďalej. Je to obojstranne prospešná aktivita, o ktorú prejavilo záujem vyše 100 seniorských zariadení a množstvo škôl. Detaily projektu spolu s videom a možnosťou podpory projektu práve cez formulár Simpleshop nájdete na našom webe.

Proč jste si vybrali právě SimpleShop?

Keďže sme nezisková organizácia a predaj je pre nás len doplnková činnosť, tak sme hľadali riešenie, ktoré by nám vyhovovalo cenovým nastavením služby. Pri SimpleShop je to jednoduché: žiadny paušál + 5% z ceny predaja, ako bonus je tu cenový strop, takže to percento môže byť aj nižšie.

Druhá vec je to, že ja som minimalista a toto riešenie je jednoduché a funkčné. Takže sa mi páči. Napojenie na platobnú bránu, vytvorenie predajného formulára, faktúry, všetko sa dá jednoducho nastaviť a funguje.

A do tretice je to flexibilita riešení. Napríklad sme použili na registráciu „predaj vstupenky na meno“. Dobrovoľníci dostali „vstupenku“ ako ďakovný certifikát pre účastníka :-)

Spokojený zákazník systému SimpleShop: Pohodovo, dělá svět krásnějším

Tiež sa mi páči, že sa reálne zaujímajú o potreby užívateľov a snažia sa pomôcť. Na niektoré „vychytávky“ si síce treba počkať, ale stále sú tu nové skvelé možnosti a funkcie.

Na dotazy odpovídal Dušan Noščák, Pohodovo, Robme deň krajším.

Na této stránce můžete být i vy a váš produkt. Máte zájem o rozhovor? Napište nám na info@redbit.cz a my se ozveme zpátky.

Přečtěte si naše další články a rozhovory:

Jana-ulcova

Tento článek pro vás napsala Jana Ulcová, copywriterka s přesahem do práva, ekonomie a online marketingu. Když zrovna nepíše, pravděpodobně se směje, zpívá, hraje na piano, vaří nebo se učí vidět svět nádhernýma očima svých dcer.

Sdílejte