Velká novinka na ostravském barcampu – SimpleTicket boří fronty!

Velká novinka na ostravském barcampu - SimpleTicket boří fronty!

Znáte ostravský barcamp?

A víte, proč si ho určitě nenechat ujít?

Co, kdy, kde, pro koho?

Barcamp Ostrava, který se bude konat 23. listopadu 2018, je otevřená komunitní konference ze světa internetu. Tématem přednášek bývá, podobně jako na jiných barcampech, webdesign, marketing, internetová reklamu, digitální média, podnikání nebo nové trendy ve vývoji internetových aplikací a technologií.

Součástí bude jako vždy i vytvoření prostoru pro sdílení zkušeností a networking. I na tomto barcampu platí zásada, že je pro účastníky zdarma. Pořadatelem jsou společnosti Moravio a Shopsys.

Proč by mě to mělo zajímat?

Novinkou letošního ročníku Barcamp Ostrava je profesionální řešení vstupenek a odbavování účastníků na akci, které zajišťuje SimpleTicket. Těšte se na jejich slibované boření front a odbavování jednotlivých návštěvníků do pěti vteřin.

Velká novinka na ostravském barcampu – SimpleTicket boří fronty!

Co se dozvím na přednáškách?

Letos je program opravdu nabitý. Registrovaní účastníci měli z čeho vybírat a do skupiny vyhlasovaných přednášejících se dostal např. Jan Řezáč s tématem uživatelského výzkumu nebo Jan Kalianko s pátráním po procesech, které nás mohou brzdit a stojí moc peněz. Řeč bude i o automatizaci, prokrastinaci, právu nebo umělé inteligenci. Přednášky startují v 10 hodin a budou probíhat hned ve třech sálech.

Na této stránce můžete být i vy a váš produkt. Máte zájem o rozhovor? Napište nám na info@redbit.cz a my se ozveme zpátky.

Přečtěte si naše další články a rozhovory:

Jana-ulcova

Tento článek pro vás napsala Jana Ulcová, copywriterka s přesahem do práva, ekonomie a online marketingu. Když zrovna nepíše, pravděpodobně se směje, zpívá, hraje na piano, vaří nebo se učí vidět svět nádhernýma očima svých dcer.

Sdílejte